a

6 лип. 2010 р.

Вільям Кемпбелл

Вільям Кемпбелл (бізнес виконавчої влади)

Вільям "Білл" В. Кемпбелл даний час є Головою Ради директорів і колишній генеральний директор Intuit Инк Раніше він працював у корпорації Apple (як віце-президент з маркетингу), Claris (генерального директора) і GO корпорації (генерального директора). [1]

Син місцевої адміністрації школи, Кемпбелл народився і виріс в садибі, штат Пенсільванія, недалеко від Піттсбурга. Він поступив у Колумбійський університет і грав головні ролі у футболі. Він був головним тренером футбольної команди Колумбії з 1974 по 1979 рік. Він залишив після 1978 сезону, який ознаками катастрофічні 69-0 поразки від руки Рутгерс, що закінчився, що було одним з найстаріших суперництво коледжі у футбол. Він познайомився зі своєю дружиною, колишньою Роберта Spagnola, коли вона була заступником декана відповідає за студентів гуртожитку Колумбії.

Він вступив в J. Уолтер Томпсон ", рекламне агентство, то Kodak, де він встав, щоб запустити фільм бізнесу Kodak європейця. Наймані Джона Скаллі став В. П. Apple з маркетингу, а потім побіг Claris програмного забезпечення Apple підрозділ. Коли Скаллі відмовився від спина Claris в самостійне підприємство, Campbell і велика частина керівництва Claris ліворуч. Проте в 1997 році, після повернення Стіва Джобса на Apple, Кемпбелл СБ в якості корпоративного директора по борту.

Кемпбелл став генеральним директором GO Corporation, запуску новаторського планшетного комп'ютера операційної системи. Після успішного продажу GO для AT & T в 1993 році, Кемпбелл був генеральним директором Intuit з 1994 по 1998 рік.

Кемпбелл є радником ряду технологічних компаній, включаючи Google, і в радах директорів Intuit і Apple, і був обраний головою Ради піклувальників в Колумбії в 2005 році.