a

21 вер. 2010 р.

Apple Чарівна Миша

Apple Чарівна Миша

Apple Magic Миша Multi-Touch миші виробляється і продається в Apple, [2] і було оголошено, і продали в перший раз на 20 жовтня 2009. [4] Apple Magic Миша першу миша споживачів мати кілька точок дотику можливостей. [5] Беручи після iPhone, IPod Touch, і Multi-Touch трекпад с, Чарівна Миша дозволяє використовувати жести, такі як зчитування та прокручування у верхній поверхні миші для взаємодії з настільними комп'ютерами. Реалізації декількох кнопок і прокрутка здійснюється практично без реальних фізичних компонентів.

Миші потрібно Mac OS X 10.5.8 і Bluetooth. Він може бути сконфігурований, як два гудзики лівша чи правша миші, але за замовчуванням є однієї кнопки. Він використовує лазер стеження для збільшення точності покажчик порівнянні з попереднім поколінням мишей Apple. [7] З моменту випуску він був включений разом з бездротовою клавіатурою з 2009 покоління IMac с, а також може бути придбаний окремо.

Початковий прийом Чарівна Миша виявилася неоднозначною, позитивну реакцію на свої функції прокручування [9] , але негативних реакцій на його нездатність середньою кнопкою (без додаткового програмного забезпечення), або викликати Expose, Dashboard або просторів (функцій, які пропонуються його попередник). [11] Багато хто з цих функцій може бути включений на Чарівна Миша з використанням інструментів третіх сторін.
Чарівна Миша також має відомі проблеми з підтриманням стабільного підключення до Mac Pro робочих станцій. [13]

Жести

Не всі жести підтримується на всіх операційних системах (зліва направо):
Натисніть
Дві натисніть на кнопку
360 °-прокручування
Екран зумом
Екран пан
Дві пальця
За допомогою програмного забезпечення сторонніх, жести можуть бути налаштовані і додав. [15]

Імпульс прокручування доступна в Snow Leopard тільки після установки оновлення програмного забезпечення.

Операційні системи

Mac OS X v10.5.8, v10.6.1 або пізнішої версії Бездротова миша Software Update 1.0. Це оновлення необхідно для Чарівна Миша на роботу.
Windows 7, Windows XP, Windows Vista за допомогою Boot Camp інструментів під Mac OS X. Для роботи з Windows 7, Mac OS X Snow Leopard необхідно як останні версії драйверів доступні тільки у версії Boot Camp, яка встановлюється на Mac OS X Snow Leopard.
Витяги з Boot Camp рідної Windows XP, Vista і Windows 7 водіїв, 32-розрядні і 64-бітових [17] (не підтримується Apple).
Linux за станом на 2.6.34-rc1 [19]