a

1 вер. 2010 р.

MacBook сім'ї

MacBook сім'ї

Сімейство MacBook цілий ряд ноутбук Macintosh з Apple Инк в тому, що злиття PowerBook і iBook ліній в Intel-переходу Apple. Перша модель випущена відповідно до цієї сім'ї MacBook Pro, який був оголошений 10 січня 2006 на Macworld Expo. Споживачів орієнтовані MacBook був випущений 16 травня 2006, і MacBook Air було виявлено на 15 січня 2008.

Продукти

Ультрапортативний (тонкі) блокнот Споживач Професійний
Переносний
(MacBook) MacBook Air

13,3 "ультрапортативного з цільним алюмінієвим корпусом; використовується Intel Core 2 Duo процесорів MacBook

13,3 "ноутбук з корпусом білого полікарбонату цільним; використовується Intel Core 2 Duo процесорів
Замінено iBook лінії MacBook Pro

13,3 ", 15,4" або 17 "моделі з алюмінієвим корпусом; використовується Intel Core 2 Duo, Intel Core i5 або Intel Core i7 процесор
Замінено PowerBook

Огляд

Більшість сімей MacBook використовує алюмінієвих конструкцій цільним вперше з MacBook Air. Сімейство MacBook (за винятком білого полікарбонату MacBook) використовує чорні клавіатури, яка вперше була використана на MacBook Air, який сам був натхненний затонулих клавіатурі оригінальному полікарбонату MacBooks. Тепер standarized клавіатури призводить відповідність лінії MacBook, з чорними клавішами на срібному алюмінієвий корпус.
Порівняння моделей MacBook сім'ї

Останні оновлення представив новий набір мікросхем Nvidia сім'ї MacBook. Чіпсет принесли 1066 МГц системної шини, використання DDR3 пам'ять (DDR2 на MacBook), а також комплексного Nvidia GeForce 9400M графіка, що до 5 разів швидше, ніж графіки, що пропонуються на оригінальні Intel GMA харчування полікарбонату MacBooks. [1] Крім того, великі MacBook Pros також мають присвячений Nvidia GeForce 9600M GT відеокарти з використанням 256 або 512 MB GDDR3. Полікарбонат MacBook, 13,3 "MacBook Pro, і MacBook Air покладатися виключно на комплексному GeForce 9400M графіка.
За винятком полікарбонатних MacBook, MacBook сім'ї особливість освітленій клавіатури. FireWire 800 і порт Слот для карт пам'яті SD (ExpressCard / 34 слот на 17 дюймові моделі) входять до MacBook Pro; полікарбонату MacBook не має FireWire 400 і FireWire 800, порт і використовує порт DisplayPort Міні для підключення дисплеїв, в той час MacBook Air відсутній FireWire. Цільним поновлення MacBook представила Mini DisplayPort для всіх цільним алюмінієвим MacBooks (тобто всі, за винятком полікарбонатних моделі). MacBooks особливість два USB 2.0 порти, з виключенням 17 "MacBook Pro з трьома портами, і MacBook Air з одним портом.

Кришки MacBook сім'ї проводяться закриті магніт без механічної засувки, елементи дизайну, вперше представлені в полікарбонату MacBook. Пам'яті і жорсткого диска доступ простий в нинішній лінійці MacBook, в стороні від MacBook Air, який не дозволяє легкий доступ для оновлення.

Відображення

Чим більше моделей MacBook Pro пропонує найбільший екрани більш високої роздільної здатності дисплея (15,4 "в 1440 × 900, 17" в 1920 × 1200), в той час як інші члени сім'ї в MacBook 13,3 "екрани використовують 1280 × 800 резолюції. Сімейство MacBook використовує світлодіодним підсвічуванням на екрані. Всі MacBooks тепер прийти стандарт з глянсовим дисплеєм, на якому вперше був представлений в MacBook полікарбонату (хоча 15 "і 17" MacBook Pro моделей опціональний дисплей матова).