a

15 серп. 2010 р.

Microsoft Developer Network

Microsoft Developer Network

Microsoft Developer Network (MSDN) представляє собою частину Microsoft відповідає за управління фірми відносини з розробниками і тестерами: обладнання розробників, зацікавлених в операційній системі (ОС), розробникам стоїть на різних платформах OS, розробники використовуючи API і сценаріїв Мови в Microsoft численних додатків. Управління взаємовідносинами знаходиться в різноманітних засобів масової інформації: сайт с, інформаційний бюлетень з, конференції розробників,, торгівля ЗМІ, блог з DVD і розподілу. Життєвого циклу відносин коливається від підтримки старих версій через євангелізації потенційних жертв.

Сайти

MSDN веб-присутності за адресою первинної msdn.microsoft.com являє собою набір об'єктів для спільноти розробників, які надають інформацію, документацію та дискусії, яка є автором як Microsoft і спільноти в цілому. Останні уваги та впровадження програм, таких як форуми, блоги, бібліотека анотації та соціальних закладок, змінюється характер сайті MSDN від однобічної інформаційної служби для відкритого діалогу між Microsoft і спільнотою розробників. [1] основний сайт, і більшість з його складових додатків нижче, доступні в 56 [3] або більше Мови.
Бібліотека

Бібліотека MSDN централізоване сховище офіційних розробників відповідної документації. Документ безлічі опублікованих у різних користувачів організацій з надання допомоги в рамках Microsoft і громада має можливість на багатьох сторінках, щоб додати свої власні анотації. Зміст спільноти внески можуть бути змінені ким завгодно.
Форуми

Форуми MSDN веб-форумах використовується спільноти для обговорення широкого кола питань розвитку програмного забезпечення. Форуми MSDN були перенесені всі нові платформи протягом 2008 року, що відкриває нові можливості, розроблені з метою підвищення ефективності, такі як вбудований попередній перегляд потоків, AJAX фільтрації і слайд-на посаду редактора.
Блоги

MSDN має свою платформу блогів, в якому знаходиться блог з тільки співробітникам Microsoft.
Соціальні закладки

Соціальні закладки MSDN з соціальних була запущена в 2008 році, побудований на новій веб-платформи, які користувач позначки і каналів у його основі. Мета застосування соціальних закладок полягає в забезпеченні методу в рамках якої члени спільноти розробників можете:
Додати до бази даних якості зв'язку на будь-яку тему по всьому Інтернету. За фільтрації на один або декілька тегів, (наприклад, ". Чистих "і" бази даних ") користувачі можуть виявити популярні або останні посилання і підпишіться на стрічку новин цих зв'язків.
Знайти та подальшої рекомендував сайтів експертів. Кожен профіль включає в себе сторінки корму внесків користувача. Користувачі можуть бути виявлені в ході спадному меню на кожній закладки.
Продемонструвати свої знання за допомогою посилань, що відображаються у своєму профілі.
Зберігати свої улюблені посилання в Інтернеті.
Перший випуск програма надає стандартні можливості для жанру, в тому числі закладка можливості імпорту та. На веб-сайті MSDN також починає включати канали соціальних закладок з експертів та суспільства, показуються разом канали від відповідних блогерів. [5]
Соціальні закладки буде припинено за станом на 1 жовтня 2009

Галерея

MSDN Галерея представляє собою сховище спільноти, авторами зразки коду та проектів. Нове в 2008, мета сайту і раніше розвивається, на додаток до Codeplex, відкритим вихідним кодом від хостинг сайту Microsoft.
Програмне забезпечення підписки

MSDN історично запропонував пакет підписки якій розробники мають доступ і ліцензій на використання програмного забезпечення практично все, що Microsoft ніколи не був випущений для громадськості. Підписка продаються на щорічній основі і вартістю до $ 10 939 доларів США на рік за підписку, як це пропонується в кілька ярусів. Тримачі таких передплати (за винятком низьких бібліотеці тільки рівні) отримати нове програмне забезпечення Microsoft на DVD, або за допомогою завантаження через кожні кілька тижнів або місяців. Забезпечення загалом приходить на спеціально позначених MSDN дисків, але містить ідентичні або обсяг роздрібних ліцензій програмного забезпечення, як він вийде до громадськості.
Хоча в більшості випадків саме програмне забезпечення функцій так само, як повний продукт, ліцензійної угоди MSDN [6] забороняє використовувати програмне забезпечення у виробничому середовищі бізнесу. Це юридичне обмеження, а не технічний характер. Як приклад, MSDN регулярно включає в себе новітні операційні системи (такі як Windows Vista і Windows 7), серверне ПЗ, таких як SQL Server 2008, засобів розробки, таких як Visual Studio, а також такі додатки, як Microsoft Office і MapPoint. Для програмного забезпечення, яке вимагає ключ продукту, веб-сайт Microsoft генерує ці на вимогу. Такий пакет забезпечує єдине ентузіастів комп'ютер з доступом в Microsoft практично всі пропозиції. Тим не менш, бізнес піймали з офісом повний персональних комп'ютерів і серверів під управлінням програмного забезпечення, що входить у передплаті MSDN без відповідних неурядових MSDN ліцензії на ці машини будуть розглядатися не інакше в ревізії ліцензування програмного забезпечення, ніж якщо б програми були отримані шляхом піратства.

MSDN ліцензії Microsoft в угоди [8] дає конкретні винятки для Microsoft Office, що дозволяє підписки власник особисто використовувати його в комерційних цілях без окремої ліцензії - але тільки з "MSDN Premium підписки", і навіть це тільки "безпосередньо пов'язаний з проектування, розробки та випробувань та / або документації проектів програмного забезпечення ", як зазначено в ліцензії MSDN FAQ. Як і слід було очікувати, всі програми, створені за інструментальні засоби розробки (такі як Visual Studio), а також виконання компонентів, необхідних для його використовувати, не обмежується яким-небудь чином Microsoft або - такі програми можуть і регулярно використовується для комерційних цілей виробництва . Ліцензійна угода відноситься до ряду інших пунктів у передплаті і надає додаткові аналогічні виключення в міру необхідності.

Абонент має право MSDN для активації стільки копій в міру необхідності для своїх власних цілей розвитку. Тому, якщо комп'ютер ентузіастів як-то 20 комп'ютерів на дому, які він використовує сам для розробки програмного забезпечення (і не діють в рамках підприємницької діяльності, наприклад, серверів), одна передплата дозволяє всім 20 з цих комп'ютерів бути запущений свою окрему копію Windows, Office та інших продуктів Microsoft. Через декілька установок, ключів активації буде зупинити дозволяє автоматична активація продукту через Інтернет, але після телефонної розмови з гарячої лінії активації продукту, щоб переконатися, що установки, дійсно законним і відповідно до ліцензійної угоди, надаються активації по телефону .

Хоча підписки MSDN на щорічній основі (для роздрібної передплати - ліцензування підписки обсяг може бути кілька на рік), ліцензію на використання програмного забезпечення, відповідно до угоди, [9] , не припиняється. Окремі просто не має права на будь-які оновлення після підписки минув. Підписка MSDN також дозволяє отримати доступ до застаріле програмне забезпечення з минулого Microsoft. Хоча вони не входять у звичайний CD / DVD вантажів, абоненти можуть завантажити старі програми, такі як MS-DOS 5.0 і Windows 3.1 від завантаження для підписчиків MSDN. Такі програми як правило, приходить у вигляді ISO або дискету файли зображень, які дозволяють абоненту відтворювати настановні файли після завантаження.

Інформаційне обслуговування

Поділ проходить інформацію послуг, що надаються Microsoft для розробників програмного забезпечення С. Основний акцент робиться на Microsoft. NET платформа, проте він також публікуються статті в таких областях, як програмування методів і шаблонів проектування. Багато ресурси доступні безкоштовно в Інтернеті, а інші доступні поштою за підпискою.
Залежно від рівня підписки, передплатники можуть отримувати ранні видання операційної системи Microsoft з або інші продукти Microsoft (Microsoft Office додатків, Visual Studio і т.д.).

Університети та школи, можуть записатися на MSDN Academic Alliance програма, яка надає доступ до деяких розробником програмного забезпечення Microsoft для їх комп'ютерної науки і техніки студентів (і, можливо, інших студентів або викладачів, а). Рахунок MSDNAA не рахунок MSDN і не може бути використаний для доступу абонента розділ на веб-сайті MSDN або його завантаження.

Журнал MSDN

Microsoft надає редакційного змісту для MSDN Magazine, щомісячне видання. Журнал був створений в результаті злиття журналу Microsoft Systems (MSJ) і Microsoft Internet Developer (MIND) журнали березня 2000. MSJ старі випуски доступні в Інтернеті. Журнал MSDN доступна як друк журналу в Сполучених Штатах, і он-лайн в 11 Мови.
Історія

Служіння почалося в 1992 році, але спочатку тільки Microsoft Developer Network CD-ROM не було. [11] Рівень підписки II був доданий у 1993 році, які включали MAPI, ODBC, TAPI і VFW SDK. [13]

MSDN2 був відкритий в листопаді 2004 в якості джерела для Visual Studio 2005 API інформації, з помітними відмінностями оновлюється сайт код мережі, відповідної кращим веб-стандартам і, таким чином даючи довгоочікуваний покращена підтримка альтернативних веб-браузер з Internet Explorer, щоб в браузері API . У 2008 році оригінальний MSDN кластеру був звільнений і став MSDN2 msdn.microsoft.com. [15]

З 1992 року ", Dr.GUI" була складовою особистість оригінальна група інженерів розробників технології, які представлені детальні технічні статті у бібліотеку. Ця група підтримувала колонці відповідаючи на запитання абонентів. Раннє входили: Дейл Роджерсон, Ruediger Р. Asche, Кен Lassesen Найджел Томпсон (ака Герман гризунів), Ненсі Cluts, Пол Джонс, Денніс Крейн, Кен Бергманн. Вони були кращими розробниками, які можуть також спілкуватися і в письмовій формі в Microsoft. Найджел Томпсон був розробником, що спочатку поклав Мультимедіа в Windows. Кен Lassesen підготувала вихідної системи (Panda) опублікувати на MSDN в Інтернеті і в HTML замість колишнього двигуна перегляду мультимедіа.